viernes, 16 de mayo de 2008

El País: no m'agrada el PP

El buc insígnia del grup PRISA torna avui a les andades, posant dues notícies en portada anti PP, amb la polèmica sobre la possible successió de Rajoy, i una sobre l’assignatura d’Educació per la ciutadania a les comunitats populars. La primera passa per sobre de l’enterrament del guardia civil mort per ETA a Legutiano a la que dedica la foto gran de portada, i a més deixa dues pàgines a l’interior i cinc peces informatives, col·locades a l’obertura a doble pàgina que presenta la secció España.

Pel que fa a “la homofobia no se estudia con el PP”, va a pàgina sencera i te 3 peces informatives.

Avui, El País ve carregat de joies, ja que a la portada porta també la notícia de Telma Ortiz amb un titular força clar, ideològicament parlant: “Telma Ortiz pierde la batalla para imponer la censura previa”. Sembla una editorial, però no ho és.

Per cert, la crisi sobre el finançament que hi ha al PSOE, i de la que el diari ha format part, ocupa un breu a la portada, i una pàgina on quasi la meitat de l'espai és un anunci.


PD: Visca l’autopromoció. Suposada notícia, Cuatro emetrà el primer documental sobre el “monstruo de Amtetten”. Crec que si no m’ho diguessin podria dormir igual, o potser millor.

No hay comentarios: