sábado, 10 de mayo de 2008

ADN loves Planeta

La portada del passat dijous 8 de maig del diari gratuït ADN, era d’un amor al grup Planeta que feia pudor i tot. Començant pel “cintillo” de la part superior de la pàgina, que ve amb la notícia bomba del día: Salvador Alemany releva a José Manuel Lara en el Círculo de Economía (que deu ser la institució més important de l’Estat, després del Govern, suposo).
Continua amb la presentació del llibre 2014, de Carod-Rovira, al que després dedica una una mitja pàgina a l’interior. Dona l’entranya casualitat de que el llibre el publica L’Arquer, que forma part de Mina edicions, que a la seva vegada està dins de Grup 62, i que, como no, està participada per Planeta. I van dos.
Ara continuem amb una nova promoció d’un mitjà del grup del senyor Lara, Antena 3. En aquest cas, l’entrevista que feia Natasha Kampush al programa 360º. Una entrevista que ve donada pel cas lamentable d’Austria, sinó, no sortiria.
Com que quasi no surten notícies del seu grup empresarial, a més dins posen una que ens diu que la novel·la Campos de Londres, de Martin Amis, es portarà a la gran pantalla. Novel·la editada per Anagrama, que ha creat una macro-distribuïdora amb Planeta.
Encara gràcies que no hi ha cap notícia de Vueling, perquè sinó semblaria, definitivament, el butlletí intern de les empreses del senyor Lara que un diari.

No hay comentarios: